A gyógyszerek mellékhatásainak megszerzése – alkalmazások a gyógyszerek nyomon követésére – Oprah.com dolgozni

A gyógyszerek mellékhatásainak megszerzése – alkalmazások a gyógyszerek nyomon követésére – Oprah.com dolgozni

TartalomjegyzékA rák gyógyszerek mellékhatásainak végső útmutatója – rák kezeléseA végleges útmutató a mellékhatásoknak az utolsó – Oktatási Központ

A szív- és érrendszeri betegségben szenvedő emberek minden nap hét gyógyszert vesznek igénybe, hogy kezeljék ezt a problémát. Ez emellett növelheti a veszélyes gyógyszerkölcsönhatás veszélyét más gyógyszerekkel, amelyeket esetleg szednek. A szív és a stroke -ban a betegeknek is gondoskodniuk kell arról, hogy minden orvos felismerje az összes gyógyszert, és soha ne szedjen a gyógyszereket anélkül, hogy az orvosukkal először ellenőriznénk.

Az egész testben elterjedhet a vérárammal, vagy egy személy nyirokcsomóival apró mirigyekkel az egész testben. Gyógyszerek A rákos sejtek az egyének különféle egyéb problémákat vesznek fel a gyomorégéstől a depresszióig. Ez az eredmény gyengítheti a rákos gyógyszereket, vagy ártalmasabbá teheti őket.

Az u által jóváhagyott gyógyszerek.S. Az Egyesült Államokban eladó FDA -nak (FDA) kockázatmentesnek és hatékonynak kell lennie – ami azt jelenti, hogy a gyógyszer előnyeinek magasabbnak kell lenniük, mint az ismert veszélyek. Ennek ellenére mind a vényköteles, mind a vény nélkül kapható (OTC) gyógyszereknek negatív hatása van. A káros hatások, más néven kedvezőtlen reakciók, nem kívánt kedvezőtlen hatások, amelyek valószínűleg egy gyógyszerrel társulnak.

Számos pont befolyásolhatja azt, amely a kábítószer -életkor szedésekor nem rendelkezik mellékelt eredményekkel; használjon más gyógyszereket, vitaminokat vagy táplálkozási kiegészítőket; vagy más rejtett állapotok vagy problémák (például olyan betegségek, amelyek romlanak a test immunrendszerét, vagy a vesék vagy a máj jellemzőjét eredményezik). A tipikus negatív hatások emésztési zavarokból, szájszárazságból és álmosságból állnak.

Az oldalsó hatások akkor fordulhatnak elő, amikor: kezdje el egy vadonatúj gyógyszer vagy táplálkozási kiegészítő (például vitaminok) szedését abbahagyni egy olyan gyógyszer szedését, amelyre egy ideig ténylegesen bekerült, vagy növeli vagy csökkenti a gyógyszer adagolását (mennyiségét). elrakod. Számos módon lehet felfedezni a vényköteles gyógyszerek negatív hatásait, és csökkentheti a negatív hatások megtapasztalásának veszélyét.

A gyógyszerek és az emésztőrendszer elfogulatlan nézete

Például az egészségügyi szakember azt tanácsolhatja, hogy a gyógyszert az ételekkel szedje, hogy csökkentse a duzzanási esélyt https://myanimelist.net/profile/DanielAmanuel, vagy ne vegye be a gyógyszert más gyógyszerekkel. Kérdezze meg a wellness gondozási szakemberét, hogy kapjon információt a gyógyszerről, amikor megkapja a receptjét (az egyének FDA elfogadott címkézése kábítószer -útmutatókból és beteginformációkból áll).

Tekintse át a gyógyszertár címkéjét és az összes matricacímkét, amelyet a vényköteles konténerhez vagy a dobozhoz lehet csatolni. A címkének Az olcsón beszerezhető Levitra előnyei és alkalmazása, valamint a matrica címkéknek információk lehetnek arról, hogyan lehet a gyógyszert és a lehetséges oldalsó eredményeket venni.

Tapasztaljon negatív hatásokat, lehet, hogy csökkentheti vagy kiküszöböli a hatásokat. Munka az egészségügyi szakértőjével, hogy megnézze, hogy az adagolás beállítása vagy más gyógyszerre való váltás minden bizonnyal enyhíti -e vagy kiküszöböli az oldalsó hatást. Más alternatívákat, például az életmódot vagy a táplálkozási módosítást, a wellness -kezelési szakértő ajánlhatja.

A gyógyszeres kezelésnek, az órának fogyasztói jelentési típusa van, FDA 3500B. Egyszerű nyelven, valamint ügyfélbarátnak alkotott összeállítás, a fajta egy olyan weboldalon kezdődik, amelyben néhányan általánosan kért aggályok és megoldások segítséget nyújtanak a fajta elküldésében, és utána egyértelmű kérdéseket tesz fel a problémákkal kapcsolatban. A hivatalos jelentések javításában a gyógyszeres kezelésnek a kérdések megválaszolására szolgál a Watch ingyenes ingyenes vonal (1-800-332-1088).

Comentar

Compartenos tu opinión!