Enkeltstrategien som skal brukes til resepter, påfyll og apotektjenester – Kroger

Enkeltstrategien som skal brukes til resepter, påfyll og apotektjenester – Kroger

InnholdsfortegnelseBartell Drugs: Online Pharmacy & Local Drugstore – 67 … Ting å vite før du får detteNoen kjente spørsmål om kan jeg bruke en utenlandsk resept for å kjøpe medisiner i USA?.

Foto Har du noen gang før blitt fristet til å få medisinene dine fra et Internett -apotek eller et annet nettsted? Du kan sikre deg selv og familiemedlemmer ved å være forsiktig når du får medisiner på nettet. Noen apoteknettsteder opererer legitimt og gir også fordel, personvern, utgiftsbesparelser samt beskyttelse for å kjøpe medisiner. Ikke alle internettsider sammenfaller.

Mat og også medikamentadministrasjon advarer om at det er flere farlige apotek som erklærer å selge reseptbelagte medisiner til dypt nedsatte priser, ofte uten å be om reseptbelagte reseptbelagte. Disse internettbaserte legemiddelbutikkene markedsfører ofte ikke-godkjente, forfalskede eller på annen måte farlige medisiner utenfor sikkerhetstiltakene som er overholdt av sertifiserte medikamentbutikker. Flere usikre nettapotek bruker falske «butikker» for å etterligne kvalifiserte medikamentbutikker eller for å få deg til å anta at medisinene deres stammer fra nasjoner med høye sikkerhets- og sikkerhetskrav.

Disse medisinene kan være falske, utløpte eller på annen måte skadelig for deg så vel som husholdningen din. Nøyaktig hvordan kan du fortelle om en på internettapotek kjører lovlig?

Er ikke sertifisert i U.S. så vel som av ditt statsstyr for narkotikabutikk. Ikke ha en akkreditert farmakolog på personalet for å ta opp spørsmålene dine. Send ut medisin som ser annerledes ut enn det du mottar i din normale apotek, eller kommer hit i produktemballasje som er ødelagt, skadet, på et fremmed språk, har ingen utløpsdag, eller er kjørt tom.

Markedsføre informasjonen din til forskjellige andre nettsteder. Disse medikamentbutikkene selger ofte medisiner som kan være skadelige fordi de kan: ha også mye eller også lite av den energiske komponenten du trenger for å behandle sykdommen din eller problemet.

The Ultimate Guide to American Diabetes Association – Research, Education …

Består av uriktige komponenter eller forskjellige andre skadelige materialer. https://norge-ed.com/kjope-viagra-super-active/ Den energiske ingrediensen i et akseptert medikamentelement er det som gjør medisinen effektiv for sykdommen eller tilstanden den er ment å håndtere. Hvis et medisiner har ukjente energiske komponenter, kan den ikke ha den tiltenkte effekten, kan ha en uventet interaksjon med forskjellige andre medisiner du tar, kan utløse utrygge negative effekter, eller kan skape annen alvorlig sykdom, for eksempel signifikante allergiske reaksjoner.

Det er midler du kan bestemme en risikofri online medikamentbutikk. Disse apotekene: Krev alltid lege resept. Er sertifisert med et State Board of Drug Store.

«Du kan ha en lege for helsevesenet til å sende et manus til en online-butikk for en påfyllingsordre, men ikke et nytt manuskript,» hevder Parker. Hvis du trenger en helt ny medisin eller påfyllene dine på en pågående medisin faktisk er fullført, må du absolutt ha en online bla gjennom for at de skal lage eller fornye reseptene dine, legger han til.

Det er bare en pålitelig metode for å administrere en påfyll, «inkluderer Parker. I dag er det også en rekke digitale apotekalternativer, så vel som plattformer som bruker mer av en direkte-til-forbrukerteknikk, inkludert HIMS, hennes, Lemonaid og Wizard, RX. I hovedsak er disse systemene rettet mot enkeltkunder som tar sikte på å spare penger på medisiner for kroniske problemer, eller for et medikament som er måte å leve drevet som for erektil dysfunksjon, tap av hår eller prevensjon, sier Parker.

Comentar

Compartenos tu opinión!